Ledig stilling som Havneinspektør i engasjement

29. November 2023

Kristiansand Havn søker nå etter en dyktig og fremoverlent vikar som Havneinspektør i 6 mnd.

Vi ønsker også å tilknytte oss flere vikarer på timebasis.

Som havneinspektør vil du spille en nøkkelrolle i koordineringen av aktiviteter i havneområdet og samarbeide tett med flere sentrale aktører i den maritime næringen. Det er viktig at du er en lagspiller, men også i stand til å ta ansvar for egne oppgaver.
Havnevakten består av havnekaptein, assisterende havnekaptein, controller, trafikkinspektører og havneinspektører


Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Vi er regionens viktigste trafikkhavn målt i gods- og persontrafikk. Vi betjener lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt næringsliv. Vi satser på 24/7 service i alle ledd. For brukerne innebærer dette økt kapasitet, bedre sikkerhet og mer kostnadseffektiv lastehåndtering fra kai til kunde.

Kristiansand havn har en betydelig satsning på bærekraftig utvikling og har en ambisjon om å være Norges mest moderne havn. Kristiansand havn skal være et dynamisk, miljøvennlig og fremtidsrettet knutepunkt. Vi skal ivareta maritim aktivitet på en måte som bidrar til økt verdiskapning og en styrket region. Kristiansand havn skal ta samfunnsansvar, bidra til bærekraftsmålene, være en god nabo, og en pådriver i miljørettet omstilling og styrket nasjonal og internasjonal beredskap.
Kristiansand Havn ligger strategisk plassert med Danmark og det europeiske kontinentet en kort overfart unna. Kristiansand sentrum er i umiddelbar nærhet, og havna er en foretrukket destinasjon for redere, speditører og cruiseturister.